RENHOLD

Vi bygger kvaliteten høyt og prisen lav fordi vi mener godt inneklima er alles førsterett, både i hjemmet og på jobb. Vårt mål er å sette høyere levestandard i de daglige omgivelsene, ved å levere renest mulig og billigst mulig i markedet.


Vi er dyktige renholdere som leverer i praksis for å vinne våre oppdragsgivers hjerter. For å forsikre oss deres tillit og trygghet har vi ingen krav til betaling inntil oppdrag er utført og fullført av oss. Det er ingenting som heter bindingstid ved bruk av våre tjenester. Målet er levere til oppdragsgiveres fornøyelse.
Vi tilbyr gratis kvalitetskontroll enten du allerede er kunde eller ikke.

Vi gir tilbud om daglig/ukentlig, månedlig eller årlig renhold (hovedrengjøring eller flyttevask), alt etter behov. Dette kan for eksempel innebære rengjøring av gulv, tørking av bord, vinduskarmer og møbler, tømming av avfall m.m.

Ved hovedrengjøring og flyttevask blir vegger, tak, husholdningsmaskiner (komfyr, stekeovn og kjøleskap) vasket og rengjort.


Våre ansatte er fagfolk som kan vurdere ditt behov for renhold, både for hjem og næringslokaler.
Hvor ofte vi skal komme avhenger av eget ønske, årstider og eventuelt spesielle forhold. Sammen med våre kunder finner vi fram til arbeidsomfang, renholdfrekvens, metode og pris som både kunde og vårt firma er fornøyd med.


Vi bruker kun godkjente vaskemidler når vi rengjør, slik at det ikke oppstår skader på interiør eller eksteriør. Slik ivaretar vi også miljøet, noe som er svært viktig for oss.

Privat:
Vaskehjelp
Vindusvask
Storrengjøring/ ned-vask
Vårrengjøring
Tepperens
Flyttevask


Bedrift:
Daglig renhold
Kontorrenhold
Vindusvask
Gulvbehandling
Fasadevask

 

Created by Mauludi 3D © 2020

  • Facebook